Dutch English Spanish Select youre language

Ontwerp bedrijfspand

Een goed doordacht ontwerp is de basis voor een nieuw bedrijfspand. Bij het ontwerpen van een bedrijfspand is de kunst van de samenwerkende architect en de constructeur om in het spanningsveld tussen de logistiek, de vormgeving en de bouwprijs de ideale oplossing te vinden. Een goed ontwerp is ook bepalend voor de duurzaamheid van uw bedrijfspand.

Van Sluisveld heeft een vaste groep van architecten en constructeurs in het bestand, voor het ontwerpen van bedrijfsruimten, parkeergarages etc. Het is dan ook in uw belang dat u samen met de Van Sluisveld groep, in een vroeg stadium van het bouwproces, een bouwteam te vormen.
Op deze wijze kunnen al in een vroeg stadium verschillende disciplines op elkaar worden afgestemd om uiteindelijk een optimaal bedrijfspand in prijs en kwaliteit te bouwen.

Schetsontwerp bedrijfspand maken
Wanneer u concrete bouwplannen heeft kan onder onze begeleiding, een van de architecten voor u een op maat gemaakt plan ontwerpen, waarin wij dan zorgdragen dat u uw prijskwaliteit verhouding krijgt, die u in uw gebouw wenst.

Voorbeeld schetsontwerpen
Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om een voorbeeld schetsontwerp te bekijken.