Dutch English Spanish Select youre language

 

RENOLIT ALKORPLAN DE ERVARING IN KUNSTSTOF DAKBEDEKKING

Het RENOLIT ALKORPLAN gamma bestaat uit thermoplastische PVC-P dakbanen die al  40 jaar wereldwijd toegepast worden voor het afdichten van zowel industriële platte daken als hellende zichtdaken, en dit voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.  

De RENOLIT ALKORPLAN producten bieden de markt een brede waaier aan mogelijkheden voor het afdichten van een dak. Naast de standaard mechanisch bevestigde, geballaste en verlijmde daksystemen bieden we de markt ook meer innovatieve daksystemen met een ecologische en/of esthetische meerwaarde.

De combinatie van een kwalitatief duurzaam product, een gedegen technische ondersteuning en een jarenlange ervaring inzake kunststof dakbedekking verklaart het succes van RENOLIT met deRENOLIT ALKORPLAN dakbaan.
Vele partners van overal ter wereld schonken dan ook hun vertrouwen aan de producten van RENOLIT voor het afdichten van hun daken.

Voor meer informatie over AlkorPlan, klik hier

 

RENOLIT ALKORBRIGHT

Het RENOLIT team biedt met de ontwikkeling van de RENOLITALKORBRIGHT dakbaan een extra milieu/energie vriendelijke oplossing voor het afdichten van een plat dak.

Het RENOLIT ALKORBRIGHT F daksysteem heeft als basis een volledig witte, polyester versterkte PVC- P dakbaan die voorzien is van een beschermlaag. (Mechanische bevestiging)

Het RENOLIT ALKORBRIGHT A daksysteem heeft als basis een volledig witte polyester gecacheerde PVC-P dakbaan die voorzien is van een beschermlaag. (Verlijming)

De RENOLIT ALKORBRIGHT dakbaan maakt het mogelijk om het dakvlak perfect homogeen af te werken en bovendien een maximale reflectie van het zonlicht te genereren. De homogene, en bovendien witte lasnaden vallen nauwelijks op in het dakvlak en zorgen voor een duurzame waterdichting.

De RENOLIT ALKORBRIGHT daksystemen worden wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Voor meer informatie over AlkorBright, klik hier